Lessen

Piano@Lieke

Piano leren spelen is voordeliger dan ooit

U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Hieronder ziet u de voorwaarden. Wacht niet langer en kies voor leuk en voordelig kennismaken met pianospelen.

Deze pianoles wordt gegeven voor kinderen van 6 t/m 10. Het is belangrijk dat uw kind al kan lezen. Als uw kind eerder staat te popelen om te beginnen, kan dit in overleg. Het kan altijd zo zijn dat ik na de eerste les beslis dat uw kind er nog te jong voor is.
Het is handig als uw kind het alfabet tot tenminste "g" kan. Dit is dus niet noodzakelijk. Wel kan ik uw kind de opdracht geven om het te gaan leren als het in de les ter sprake komt. Voor pianospelen is noten lezen belangrijk en de namen van de noten zijn gebaseerd op het alfabet. Als uw kind het alfabet kan is het een stuk gemakkelijker.

Voor de eerste pianoles heeft uw kind niets nodig.
Na een paar pianolessen is het verstandig om boek 1A en boek 1B van Alfred's pianoboeken aan te schaffen. Dit is namelijk de lesmethode die ik gebruik. Zo kunnen de kinderen thuis ook oefenen en kan ik in het boek schrijven.


Alfreds 1A Alfreds 1B


Lessenaanbod:

Het kan altijd zijn dat mijn schoolrooster wordt aangepast. Het zou dus kunnen dat ik op een gegeven moment niet meer op het afgesproken tijdstip kan. We kunnen dan direct een nieuwe tijd afspreken. Ik zou u willen vragen om hier begrip voor te hebben.

Dag Tijdstip
Maandag 15:00 - 17:00
Dinsdag 14:00 - 17:30
Woensdag 15:00 - 18:00
Donderdag 14:30 - 17:00
Zaterdag 11:00 - 12:30 / 13:00 - 18:00
Zondag 13:30 - 18:00

Betaling

Losse lessen worden bij aanvang betaald, betaling achteraf is niet mogelijk. Als je betaald per maand, betaal je aan het begin van de eerste les in de maand. De lessen kunnen contant of met pin betaald worden.


Les afzeggen

Als u de les wilt annuleren kunt u een appje of een mailtje sturen. Het fijnste is om dit 24 uur voor de les te doen. Bij annulering van de les zoeken we naar een nieuw tijdstip om de les in te halen. De geannuleerde lessen die niet worden ingehaald worden niet gerestitueerd.


Lesduur

In principe is de lesduur 30 minuten. Als u dit te lang, of te kort vindt, dan kunt u contact met mij opnemen. Samen kunnen we dan bekijken wat andere mogelijkheden zijn. U mag bij de pianoles aanwezig zijn, maar graag zonder bemoeienis.