Over mij

Piano@Lieke

Piano spelen is heel leuk om te doenik

Hoi ik ben Lieke en ik ben 16 jaar. Ik zit in 5 atheneum op het Niftarlake College. Ik speel piano sinds mijn 6e. Ik speel elke dag met veel plezier piano. Ik vind het heel leuk om kinderen kennis te laten maken met pianospelen.


Toen ik begon met pianospelen was ik nog heel klein. Ik was wel eens meegeweest naar de pianoles van mijn ouders. Ik verheugde me dus van kleins af aan op pianospelen. Ik mocht al heel snel leuke liedjes spelen. En het werd steeds leuker.

kleine ik bij piano


Volg mij ook op facebook, youtube en instagramMijn muziekstijl

De muziek die ik het mooiste vind om te spelen is klassieke muziek. Bijvoorbeeld: Für Elise, Amélie en River flows in you. Popmuziek is altijd goed. Ik vind jazz en blues wat minder leuk om te spelen.


Piano@Lieke

Piano@Lieke is ontstaan, doordat ik graag een bijbaantje wilde. Ik wilde liever geen krantenwijk lopen en voor de supermarkt was ik nog iets te jong. Na een tijdje nadenken had ik een ander idee. Ik kon pianoles geven aan kleine kinderen. Dat is ook nog eens super leuk om te doen.


Ervaring

Ik heb sinds mijn 6e pianoles, 9 jaar dus. Elk jaar heb ik een concert gehad. In mijn vrije tijd speel ik vaak samen met een vriendin van mij die cello speelt. Samen hebben we al vele optredens gegeven.

ik bij piano